Adverteren

Mooie vakantieplekken in Nederland


Vakantie 30 Jun 2021
Mooie vakantieplekken in Nederland

Wil je even er tussenuit, maar wil je eens wat anders dan een vakantie naar een zonnige bestemming? Dan kan vakantie in eigen land ook heel leuk zijn. Een vakantie in Nederland is alles behalve saai. Door op vakantie te gaan in Nederland kun je nog meer mooie plekken ontdekken. Je kunt zowel de stad als de kust opzoeken en je kunt elke dag iets doen wat je leuk vindt. Wij nemen in deze blog graag de mooiste plekjes van Nederland met je door!  

De Waddeneilanden

Op vakantie gaan in Nederland kan ontzettend mooi zijn en zeker als je voor de Waddeneilanden kiest. De Waddeneilanden zijn ontzettend mooi, niet al te groot en je kunt er genieten van de prachtige natuur. Je hebt mooie stranden op de Waddeneilanden en je kunt gezellige dorpjes bezoeken. De eilanden zijn relatief klein en kun je daardoor eenvoudig rondfietsen. Dat maakt het al snel leuk, want zo ben je buiten en kun je van de natuur genieten, terwijl je ondertussen nieuwe plekjes ontdekt. Bezoek op de Waddeneilanden de mooie vuurtorens en bekijk ’s avonds de mooie zonsondergang op het strand. 

Friesland

De Friese wateren zijn ontzettend mooi. Je kunt in Friesland een boot huren en je kunt er lekker op uit op het water. De Friese wateren zullen je blijven betoveren en verrassen. Er zijn veel rustige plekjes te vinden waar je aan kunt meren en kunt slapen. Daarnaast vind je ook gezellige dorpjes zoals Sneek. Je kunt in verschillende havens wat eten en drinken en je komt ook bij veel havens douchegelegenheden tegen. Een boot huren in Friesland is voor een vakantie in eigen land een geweldig idee. Zoek eens het Sneekermeer op, het IJsselmeer, het Tjeukemeer of het Slotermeer. 

De Veluwe

Ben je een echte natuurliefhebber en ga je er graag op uit om de mooiste plaatjes te schieten met jouw camera? Dan is de Veluwe echt dé plek waar jij naartoe moet gaan. Een vakantie naar de Veluwe is buitengewoon prachtig. Je kunt in deze natuur volledig tot rust komen. Geniet van grote grasvelden, bossen, wandelpaden en mooie bomen. Je kunt op de Veluwe ook verschillende wilde dieren spotten. Denk aan de edelherten, wilde zwijnen, vossen, reeën en de zeldzame boommarter. Zowel dierenvrienden als natuurliefhebbers kunnen hier eindeloos genieten.

Zeeland

Zoek je graag de kust op? Dan is het een ontzettend goed idee om Zeeland op te zoeken als vakantiebestemming. Breng jouw tijd door op het strand en bezoek verschillende gezellige stadjes en dorpjes. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Domburg, Zoutelande, Veere, Renesse, Middelburg of Vlissingen. Er valt genoeg te beleven in Zeeland. Een dagje uit naar Deltapark Neeltje Jans is bijvoorbeeld een leuk dagje uit! 

Je interieur een boost geven
Wonen 08 Jul 2021

Je interieur een boost geven

Mooie vakantieplekken in Nederland
Vakantie 30 Jun 2021

Mooie vakantieplekken in Nederland

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen