Adverteren

Jouw slaapkamer veranderen? Kies voor iets totaal anders!


Tips 11 Feb 2021
Jouw slaapkamer veranderen? Kies voor iets totaal anders!

Heb je al een aantal jaar dezelfde slaapkamer en ben je de stijl een beetje beu aan het raken? Dan is het wellicht tijd voor wat verandering. Je kunt jouw slaapkamer opfrissen door een nieuwe stijl aan te nemen of door jouw stijl op te frissen met nieuwe spullen. Het is belangrijk dat je je slaapkamer mooi en fijn vindt, zodat je hier volledig in tot rust kunt komen. Je hebt een slaapkamer elke dag nodig en daarom moet het wel naar je zin zijn. Het veranderen van je slaapkamer is leuk om te doen en zeker als het resultaat precies zo is als dat je had verwacht! 

Nieuw kleurtje op de muren

Als je toe bent aan een nieuwe slaapkamer is het wellicht leuk om de muren een ander kleurtje te geven. Ga bijvoorbeeld voor een grijstintje, voor taupe of kies voor een groentint. Het is maar net wat je leuk vindt en wat bij jouw stijl past. Je kunt zelf een kleur kiezen en deze kun je zelf aanbrengen, of je kunt dit laten doen. Als je een nieuw kleurtje op de muren zet zal je al direct een boost aan je slaapkamer geven. 

Nieuw bed en nachtkastjes

Is jouw bed al oud of wat aan de kleine kant? Bestel dan een nieuw bed en bestel dan ook direct bijpassende nachtkastjes mee. Kies bijvoorbeeld voor een bed met een suède stofje of voor een lederlook. Er zijn verschillende soorten stoffen die je voor je bed kunt kiezen en vaak kun je deze ook laten maken in een kleur naar keuze. Je kunt een bed geheel samenstellen zoals jij dat wilt en je kunt ook bijpassende nachtkastjes bestellen. De nachtkastjes kunnen in dezelfde stof en in dezelfde kleur van het bed besteld worden. Zo wordt het één geheel en zal het nog mooier uitkomen in jouw frisse slaapkamer. 

Raamdecoratie en plantjes

Vul jouw slaapkamer aan met raamdecoratie en plantjes. Door jouw ramen op te vullen zorg je ervoor dat het gezelliger wordt en dat het raam niet een groot open gat blijft. Kies ook voor leuke decoratie voor aan de muren en voor op de grond. Zet bijvoorbeeld een sierlijke wasmand neer, een leuk stoeltje of een klein bankje. Je kunt ook de boel opfleuren met plantjes. Kies voor grote en/of kleine plantjes en maak van jouw slaapkamer een gezellige en fijne plek. 

Je interieur een boost geven
Wonen 08 Jul 2021

Je interieur een boost geven

Mooie vakantieplekken in Nederland
Vakantie 30 Jun 2021

Mooie vakantieplekken in Nederland

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen