VT Wonen Spreekuur

Op dinsdag 25 juni vindt er weer een vtspreekuur plaats. Van 11 tot 12:30 uur kun je al je vragen over verkoopstyling stellen aan Silvana Middendorp van Stoer in Style en vtwonen stilist Frans. Staat jouw huis al een tijdje te koop? En wil je graag weten hoe je je huis verkoopklaar maakt? Vraag maar raak!

Hoe werkt het vtspreekuur ook alweer?

Op Twitter: Als je een vraag hebt, kun je deze twitteren met de hashtag #vtspreekuur. Bij elke vraag die gesteld wordt en elk antwoord dat gegeven wordt tijdens het twitterspreekuur wordt de hashtag #vtspreekuur geplaatst. Zo kun je gemakkelijk alle vragen en antwoorden terugvinden.
Op Facebook: Je kunt nu al je vraag stellen op onze Facebook-wall. Ga naar Facebook.com/vtwonen, word fan en plaats je vraag op de wall van vtwonen. Tijdens het vtspreekuur worden je vragen beantwoord.

Bron: vt wonen Blog

 
Enjoy the Summer

In de winkel van Stoer in Style, zijn de mooiste woonaccessoires verzamelt om de zomer te vieren!frontpage

 
Nieuwe Collectie Stapelgoed

De nieuwe najaars- en wintercollectie van Stapelgoed is verkrijgbaar in de winkel van selected dealer, Stoer in Style! Prachtige warme en rijke stoffen zijn gecombineerd, tot een mooie collectie bestaande uit kussens en plaids! Kijk naar de geweldige combinatie, van de Kilt kussens met wol van Schotse ruit en legertent, of de Noordpoolkussens van blauw-grijze ruit, wol met een visgraatmotief en linnen! Prachtig naturel de Mooi kussens met linten en aandacht ook voor de Chocolatkussens met de verrassende kleurcombinatie chocoladebruin en warm grijs!

Stuk voor stuk met de hand gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt met stempels, buttons, koord, lint, muntjes en knopen.....kortom Stoer in Style is heel blij met deze geweldige nieuwe collectie!

 

nj2011-05

 
Keep Calm Gallery

Stoer in Style is altijd op zoek naar nieuwe en mooie woonaccessoires. Zij heeft contact gezocht met de mensen achter het Britse en populaire Keep Calm Gallery! Zij produceren prachtige en stoere zeefdrukken  met pakkende teksten. Ook maken zij reproducties van reclameslogans en zijn zij beroemd geworden, met de tekst 'Keep Calm en Carry on'. Deze tekst werd door de Britse overheid gebruikt op posters bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, om de onrust onder de bevolking binnen de perken te houden. Tegenwoordig staat het voor de soms Britse stiff upper lip! Heel mooi om in te lijsten en als eyecather te gebruiken.

Ook is er binnengekomen, handgemaakt servies van Rachel Dormor en het Franse Jars Céramistes! Stapelgoed heeft weer prachtige kussens en plaids gemaakt, voor de wintermaanden en is Stoer in Style de eerste webwinkel met het stempel Selected Dealer van Stapelgoed! Kom dus snel een kijkje nemen in de webwinkel van Stoer in Style

 
SIS interieuravonden!

Woon je in de omgeving Rotterdam, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Hellevoetsluis en vind je het leuk om met interieur bezig te zijn let dan op! Ik ben namelijk bezig om Stoer in Style interieuravonden te organiseren. Vind jij het leuk om gastvrouw te zijn, op een dergelijke interieuravond?

Het is dan de bedoeling dat je aantal mensen uitnodigd, die het leuk vinden om eens te kijken wat Stoer in Style kan betekenen. Ik kom dan ongeveer een uurtje voor aanvang langs en neem accessoires mee, waarmee ik wil laten zien wat Stoer in Style allemaal in huis heeft.
Uiteraard kunnen alle interieurvragen worden besproken. Voorop staat dat het gezellige avond wordt, waarbij het geheel vrijblijvend is, om iets aan te schaffen.
Als dank voor je gastvrijheid krijg jij 10 % van de verkochte opbrengst, als korting op de collectie van Stoer in Style.
Ik wil de avonden zijn bij voorkeur op vrijdag, maar andere avonden kunnen na overleg ook.

Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het graag via de mail en kunnen we een datum afspreken.
 
Stoer in Style is Flavourite

 

Flavourites_snoepjeStoer in Style is vanaf 1 mei opgenomen in het webwinkelbestand van www.flavourites.nl. Op deze website is een selectie gemaakt, van de meest, leuke, hippe en aansprekende webwinkels, op het gebied van onder andere mode, culinair, reizen en ... interieur! Stoer in Style is erg blij met de vermelding, want zij is fan van van Flavourites vanaf het allereerste begin en is dan ook trots dat nu haar eigen bedrijf er tussen staat!

 
Studio Violet

 

Stoer in Style gaat internationaal! Vanuit Zweden is een bestelling binnengekomen van Studio Violet. Dit merk is vrijwel niet verkrijgbaar in Nederland. De prachtige figuurtjes en prentjes in eenvoudige vormen en kleuren, komen samen op posters en prents. Neem een kijkje in de winkel van Stoer in Style en ontdek de mooie ontwerpen van Studio Violet.

 

 
In de pers

Stoer in Style timmert aan de weg en stond zaterdag 19 februari 2010, met een mooi artikel in het Algemeen Dagblad!

Klik hier voor het artikel

 
Stoer in Style geeft ook online intereuradvies!

Heeft u een kort advies nodig omdat u niet weet welke kleur er nu goed op de muur achter de bank past of welke indeling nu het beste is, stuur een mailtje met foto’s van de ruimte en ik zal kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 


© Artemix